Opdrachtgevers

Berg Recruitment ondersteunt u bij het invullen van uw vacatures. Wij zijn gespecialiseerd in de werving van MBO en HBO professionals bij voornamelijk logistieke en technische organisaties. Hierbij focussen wij ons op de volgende vakgebieden

  • Techniek
  • Logistiek
  • Administratief/Secretarieel/Office Management

Berg Recruitment helpt bedrijven bij het vinden en binden van de juiste kandidaten. Hierbij biedt Berg Recruitment verschillende soorten dienstverlening aan. Heeft u een vacature en/of wilt u meer weten over ons? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens achter in het contactformulier!

Soorten dienstverlening

Interim Recruitment
Heeft u complexe recruitmentvraagstukken waarbij u graag kennis van een specialist inhuurt? Heeft u een vacaturepiek, of tijdelijke vervanging nodig? Via Berg Recruitment kunt u een interim recruiter inhuren. De interim recruiter werft nieuwe collega's uit naam van uw organisatie en pakt hierbij hier het gehele recruitmentproces van A-Z op. Op deze manier kunt u op een flexibele manier, kwaliteit aan uw afdeling toevoegen.
Uitzenden
Door middel van uitzenden kunnen wij personeel op een flexibele manier bij u inzetten. Hierdoor kunt u op een flexibele manier kennis maken met uw nieuwe collega. Ook op piekmomenten kan het inhuren van personeel op uitzendbasis een snelle en makkelijke manier zijn om op te schalen. Om dit proces in goede banen te leiden werken wij hierbij samen met een backoffice partij die voldoet aan alle certificeringen.
Werving en Selectie
Heeft u een vacature die u lastig ingevuld krijgt? Berg Recruitment helpt u bij het vinden van de juiste kandidaat. Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd starten wij de zoektocht naar uw nieuwe collega. Hierbij werken we op basis van no cure, no pay. Alleen als de kandidaat daadwerkelijk wordt aangenomen, betaalt u hiervoor een bemiddelingsfee.