Medewerker Debiteurenbeheer

Voor een jonge, internationale organisatie uit Amsterdam zijn wij op zoek naar medewerker Debiteurenbeheer. Deze ondernemende organisatie is binnen een aantal jaar gegroeid naar een groep van meer dan 150 mensen en is actief in vrijwel alle continenten!

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een jonge organisatie uit Amsterdam, gespecialiseerd in het ontwikkelen van software. Hun doel is om dit de komende jaren door te ontwikkelen, om uiteindelijk wereldwijd marktleider in hun specialisme te worden. Door de enorme groei heeft onze opdrachtgever constant nieuwe mensen nodig, waaronder een medewerker debiteurenbeheer.

Wat ga je doen?
Als medewerker Debiteurenbeheer heb je een breed takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het gehele debiteurenproces. Zo verwerk je het gehele debiteuren- en incassoproces. Daarnaast pak je incassoproblemen op. Je neemt zelf contact op met hun leveranciers en maakt betaalafspraken. Daarnaast draai je mee met verschillende projecten.

Wie ben je?
Je collega’s zijn jonge, ambitieuze en ondernemende types. Om je staande te kunnen houden moet je goed passen in het team. Je bent enthousiast en een pietje precies. Je werkt georganiseerd, zodat het gehele proces door blijft lopen.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO4 opleiding richting financiële administratie
  • Je hebt minimaal 3 jaar administratieve werkervaring
  • Je hebt kennis van diverse boekhoudsystemen
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Wat krijg je hiervoor terug?
Je treed direct in dienst bij onze mooie opdrachtgever in Amsterdam. Zij betalen je een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Daarnaast heb je in deze snelgroeiende organisatie oneindig veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.