Machinebediener/operator

Voor één van onze opdrachtgevers in het Westland zijn wij op zoek naar machinebedieners/operators!

Waar ga je aan de slag?
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de verwerking van groente en fruit. Concreet betekent dit dat zij producten opslaan, rijpen, verpakken en transporteren. Het gaat hierbij om verschillende soorten groente en fruit. Dit maakt het complex, omdat elke soort zijn eigen behandeling nodig heeft. Ter uitbreiding zijn zij voor 2 afdelingen op zoek naar machinebedieners/operators.

Wat ga je doen?
Om het proces goed en snel te laten verlopen werkt de opdrachtgever met moderne sorteer- en verpakkingsmachines. Als operator ben je verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de machines. Allereerst zorg je dat de machine goed is opgebouwd. Elk productsoort wordt op zijn eigen manier verwerkt. Je bouwt bij wisselingen dus de machine om. Vervolgens stel je als operator de machine op de juiste manier in. Tussendoor reinig je de machine en pleeg je klein onderhoud aan de machine. Op deze manier zorg je, als operator, ervoor dat het proces constant kan blijven draaien!

Wie ben je?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring als machinebediener/operator;
  • Je bent bekend met veiligheid- en hygiënevoorschriften, in bij voorkeur de voedingsindustrie;
  • Je hebt affiniteit met techniek;

Wat bieden wij?
Je komt te werken bij een ambitieuze organisatie, op een centraal gelegen locatie. Naast een inspirerende werkomgeving, werk je met moderne technieken. Je ontvangt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij kom je te werken bij een jonge organisatie die snel groeit. Bij goed presteren heb je veel doorgroeimogelijkheden!

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en lijkt deze functie iets voor jou? Reageer dan snel! Heb je toch nog enkele vragen? Neem dan contact op via 06-14986373.