Teamleider productie

Heb jij enkele jaren leidinggevende ervaring in een productie omgeving en wil je graag aan de slag bij een ambitieuze organisatie? Reageer dan snel!

Voor onze opdrachtgever, een verwerker van groente en fruit, zijn wij op zoek naar een teamleiders!

Waar ga je aan de slag?
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het verwerken van groente en fruit. Concreet betekent dit dat zij de producten opslaan, rijpen en verpakken. Het gaat hierbij om verschillende soorten groente en fruit. Dit maakt het complex, omdat elke soort zijn eigen behandeling nodig heeft. Ter uitbreiding zijn zij voor 2 afdelingen op zoek naar teamleiders.

Wat ga je doen?
Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een effectief en efficiënt verloop van de verwerking van de producten. Je stuurt hierbij meerdere lijnen tegelijkertijd aan. Op deze lijnen zijn verschillende teams aan het werk, die bestaan uit operators, logistiek medewerkers en productiemedewerkers. Als teamleider stuur je een groep aan, varierend tussen de 10 en 50 medewerkers. Je zorgt hierbij dus dat het proces optimaal verloopt. Je stuurt bij waar nodig is en coacht de medewerkers op een positieve manier. Tot slot neem je deel aan werkoverleggen en ben je bereid om ook zelf je handen uit de mouwen te steken!

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke rol als teamleider;
  • Je bent bekend met het aansturen van grote groepen collega’s;
  • Je hebt, bij voorkeur, ervaring in de AGF;
  • Je bent flexibel, stressbestendig en resultaatgericht;
  • Je hebt de ambitie om te groeien in je rol en (op termijn) in functie.

Wat bieden wij?
Je komt te werken bij een snelgroeiende organisatie, in een mooi pand op een centraal gelegen locatie. Naast de inspirerende werkomgeving, ontvang je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij kom je te werken bij een jonge organisatie die snel groeit. Bij goed presteren heb je veel doorgroeimogelijkheden!

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en lijkt deze functie iets voor jou? Reageer dan snel! Heb je toch nog enkele vragen? Neem dan contact op via 06-14986373 of via simon@bergrecruitment.nl